Поздрав До Надуваниот Репортер на BBC со Песната

 МОРФИН, ХАШИШ и МАРИХУАНА

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=oKu8jBJB70c[/youtube]
поздрав со истата нумера и до порталите што ексклузивно
ја пренеле(превеле) оваа вест 
ekskluzivno
Посетено 696 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!