Повторно да дише

isplasena-naslovna_majkatiitatkoti[fblike]

И она е исплашена брат. Ја повредиле некои изроди, и се и е измешано во срцето. Сака да ти верува, да ти се фрли околу врат и да те направи своја оаза. Сака да се стутка покрај тебе и онака да се напика во тебе целата. Да ти се предаде. Бара знак од тебе брат. Бара знак дека не си како другите. Дека нема да и станеш само уште една лузна. Дека нема да и загорчиш. И она сака да сака. И да биде сакана. Да ти припаѓа… Да и припаѓаш. Да дише сака бе брат. Да дише повторно сака.

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/prikaski-za-mali-deca/dragan-tanevski-page/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од Драган Таневски[/button]

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

Посетено 6.649 пати