Умреа кафаните, се родија ресторантски наместени кафани

Fensi-Kafana..у кафана кај што се плаќа казна за дим од цигара, за чад од реж печени ребра, за пеење од душа, за скршена од мерак чаша. не е кафана..тоа ти е модифицирана културна установа со лажни инсерти од филм на неизживеани мртви души..умреа кафаните, се родија ресторантски наместени кафани, со мешани манири: скапо сако, златен саат, досадна музика од звучник, ждригање уз пардон, непознати конобари со слаб бакшиш и убиен мерак..

Посетено 7.220 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!