После претставата

После претставатаdac grim_majkatiitatkoti
се вади гримот.
Полека од Стево,
Хлестаков, Симон,
Моцарт, Ѓоре…
се појавуваш ТИ.
Но гримот никогаш
не се брише до крај.
Секогаш си одиш дома
со некој потстанар во главата.

Посетено 272 пати

That Time I Got Reincarnated as a Slime: Tales - Veldora's Journal (Dub) (https://kissanimeonline.com/m/VE6r) Episode Full at website https://kissanimeonline.com. See more kissanime one punch man

Watch Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? II (Dub) Episode 4 (https://funimationfree.com/m/6DmZ/ep-4) at website https://funimationfree.com. See more dragon ball z kai funimation