Поради тебе

[fblike]Би можел да кажам “извини” илјада пати
Би можел да ти ветам
дека никогаш нема да влезам во кафеана.
Би можел да пешачам
до врвот на Водно.
Би можел да скокнам
по светскиот крст.
(и да го фатам)
Би можел да престанам да пушам.
Би можел и да умрам ако сакаш.
Ама не сакам…
Поради ТЕБЕ
Посетено 2.677 пати

Banana Fish Episode 24 at website https://kissanimeonline.com tower of god kissanime

2.43: Seiin High School Boys Volleyball Team Episode 2 at website https://animeflix.nl animeflix app ios