Помалку познати факти: Кенгурите и бицепсот

Кенгурите мажјаци често си го истакнуваат бицепсот за да ги импресионираат женките. Женките по таа интерпретација стекнувале некоја сигурност и поголема доверба, за разлика од ривалите со помали бицепси.
Народски кажано: Сите во нас имаме еден мал кенгур!
Посетено 1.764 пати