Полната Месечина На Ема и Сеси

[fblike]


 

Месечината директно влијае на човечкиот ум. (како и на женскиот циклус),
од таму изразите како lunatic, или ментално (mesn -mensis). Оваа месечина
беше шанса (ќе има повторно, се разбира) за да се постигне согледување на изобилието надвор и во нас. Сите можности се отворени! Со прекраснава месечина ви пожелувам добро утро на сите!
Отворени се вратите, видливи и невисливиSmile !!!

Nitu e Blue kako plava, nitu Blue kako tazna…bas e ubava, portokalova mesecina. Vecerva, 31 Juli 2015. =D(Snimena bez stativ) 😉

Posted by Ema Kushevska on Friday, July 31, 2015

Посетено 955 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!