Кратка рекапитулација на некои несташни моменти

-дупки во глава и изгореници-милион
-лузна на чело –од врата
-лузна на нос-од кревет
-лузна во нос-од нож
-лузни на веѓи- 1 од нож и 1 од стаклена маса
-лузни на двете очи – сам и од еден сељак
-лузна на брада-не се сеќавам, пијана работа
-лузна на рамо-паѓање по скали
-лузна во уста- од железна закачалка за завеси
-прст од рака-скршен и смачкан
-сериозно струја мавање-еднаш, моја глупа грешка
-бор машина збрцана во стомак- сам се смотав
-барут ми експлодира во рака
-петарда ми пукна во лице
-скокање со чадор од I-ви кат -2-3 пати, стално крш
-пикадо во нога – по грешка ме погодиле, така рекоа, мада се случи на улица, не знам кој онака фрла пикада по улици?
-еднаш ме акна кола и неколку нормални сообраќајки
-збрцан со нож и акнат со кундак по глава
Така, ова ми текнува „од прва’

Посетено 338 пати