Апел до ‘Caps Lock’ патриотите

Апел до ‘CAPS LOCK/NEZNAM’ домољубците шо се ударат како Тарзан у гради околу муабето колку ја сакале земјата. Земјата се сака пред се со цивилизациските вредности како шо е на пример писменоста, барем онаа елементарната.
vishokАма вие сте понеписмени и од Тарзан.
Посетено 548 пати