Почнува периодот – стануваш палиш светло, се враќаш од работа…

sijalica

Денес вечер да не кажам во недела рано, рано, саатот од 3 ќе си го клајме на 2. Почнува периодот – стануваш палиш светло, се враќаш од работа палиш светло. Така не е убаво.

Posted by Дана Прелиќ on Friday, October 27, 2017

baner-latte-595

Посетено 466 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!