ПЛАНИНАРСКИ КРСТОСНИЦИ 18. МАЈ СКОПСКА ЦРНА ГОРА

planinarski marsh_skopska crna goraМожност да се запознае Скопска Црна Гора на начин кој најмногу ви одговара, преку планинарење, велосипедизам, параглајдери, алпинизам, крос кантри рели…ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ТУКА

scg pokana

Посетено 467 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!