Пиво од чешма, разбираш

Во меѓувреме во Русија, на еден домаќин му текнало дека е многу подобро од чешмата да му тече пиво отколку вода.

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=7UtZZ6XEceA[/youtube]

Посетено 559 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!