Еден обичен петок по нашите штабови…

По штабовите:

– Шо сме ние?
– Членови на партијата!!!!
– За шо се бориме?
– За демократија!!!
– Ајде сега дипломираните да појдат низ градот да лепат плакати а магистрите да разнасаат наполитанки по куќите додека ја пијам Џејмисон до термо печката.
– Нема проблем шефе!!!

Посетено 280 пати