Знаев Дека Станал Јавна Фаца

[fblike]
taolepapirman

Не можев да му се начудам на комшијата, кога во лифт влагаше со метална, стара, кородирана кофа, полна со тоалет хартија со богат колаж..тој ситен како мушичка, главата наведната, ја истураше во контејнерот и истата си ја враќаше дома..така неколку години..неќни го видов со најлон марка “Fino”, некако подисправен, главата угоре, така појакичко ме поздрави и со најфраерски `од отиде и ја џитна ќесата во ѓубре..не се ни сврте…ЗНАЕВ!! Знаев дека станал јавна фаца..по џиткањето ѓубре го познав, ама кофата уште дома си ја чува, од сентиментални причини..ете тоа ти е традиција и јак карактер..што се чудам?
Посетено 2.640 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch Fire Force Season 2 (Dub) Episode 8 at website https://kissanimeonline.com kiss anime monster

Watch Re:ZERO -Starting Life in Another World- Season 2 (Dub) Episode 6 at website https://crunchyrollfree.com get crunchyroll premium