”Колку време се прави пауза помеѓу справите”

Еден другар, љубител на сите пороци, реши да тера здрав начин на живот.

Се запиша у теретана…

Иде на прв тренинг, почнува со вежање, и после првата вежба седнува на клупа да собере душа.

Доаѓа фитнес-инструкторот и му вика:

-Дечки, најефикасна пауза помеѓу вежбите е минута време, до 70 секунди!

Другарот:

-Фала на совет, ама после оваа вежба изгледа ќе праам 6 години пауза!

Посетено 388 пати