Паркирањето пред гаражите низ годините

Неминовното пиздење на овие напатени сопственици

Еден мал хиерархиски преглед на толеранцијата кај сопствениците на гаражи пред кои што нон-стоп се паркира. Колку и да е човек смирен, толерантен, на лесни дроги или под тешки седативи, прогресот на неговото пиздење е неминовен. Еве пример:

2004:
Ве молиме не паркирајте. Фала однапред.

2005:
Не паркирај.

2006:
НЕ ПАРКИРАЈ!!!

2007:
Не паркирај, викам пајак

2008:
НЕ ПАРКИРАЈ СТОКО! БУШАМ ГУМИ И КРШАМ РЕТРОВИЗОРИ!

2009:
НЕ ПАРКИРАЈ СВЕ ДА ТИ ЕБАМ! БУШАМ ЧЕРЕПИ И КРШАМ РЕБРА!

2010:
ЈА ПРОДАДОВ ГАРАЖАТА И СТАНОТ, СЕ ИСЕЛИВ НА ПЛАНИНА.
БОЉЕ СО ГОВЕДА ЌЕ СЕ РАЗБЕРАМ НЕГО СО ВАС!!!

2011:
Ве молиме не паркирајте. Фала однапред

Посетено 2.832 пати