Па после Норвежаните биле “ладни”, а не се како нас

Ма “лаже” клипов, ние сме “најбољи”.

norvezaniteПа после Норвежаните биле “ладни”, а не се како нас,
ние пукаме од доброта и хуманост.

 Ма “лаже” клипов, ние сме “најбољи”. 

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=L9O8j9QPZc8#t=90[/youtube]

Посетено 1.139 пати

Watch Higurashi: When They Cry – Gou Episode 8 at AnimePlanet anime planet manga

Watch Bottom-Tier Character Tomozaki Episode 2 at website https://gogoanime.be. See more assassination classroom gogoanime