Ете и тоа бидна, ја промовиравме својата Веб Страна

[fblike]

Дац ја промовираше, а Пиже ја презентираше нашата веб страна.

PAR

dac i vlatce BUGATTI BISTRO malo[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=ZK02bqJ6KH4[/youtube]

 

Посетено 1.140 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!