Ова е вистинскиот лек за сите зимски болести!

Какви шумливи таблети, прашкови на растварање, инхалатори од две просечни плати.

Порано братче, волнена чарапа ја ставаш пола саат у фурната од Смедеревацот кој пука до врв со жар, после тоа ја облакаш и…

…и нема такви оргазми по порничите шо ги гледате!!!

Посетено 481 пати