Отиди на планина, без интернет и мобилен, за да сфатиш…

Отиди на планина, без интернет и мобилен, за да ја доживееш суштината на природата. И да сфатиш кои се оние работи кои треба безусловно да ги цениш.

Да сфатиш дека тоа се интернетот и мобилниот…

Посетено 375 пати