Oд Понеделник

[fblike]ponedelnik-pocetna_majkatiitatkoti
Ќе почнам да држам диета
Ќе престанам да пијам
Ќе ги намалам цигарите
Ќе избегавам трева
Ќе почнам да вежбам
Ќе почнам да спремам испит
Ќе пешачам до крстот на Водно
Ќе одам на забар
Ќе ги платам сите сметки
Ќе и и признаам…се’

Од понеделник…идниот

Посетено 966 пати