Новата сезона на “Kуќа од карти” стартува на 30.мај

Најавата за петтата сезона на “Куќа од карти”
Nova sezona serije "Kuća od karata" stiže 30.svibnja
Netflix во пресрет на инаугурацијата го објави тизерот за новата сезона на популарната серија “Куќа од карти”
За само еден час тизерот за новата сезона од серијата “Куќа од карти” доби повеќе од 100.000 пати на YouTube. Видео-снимката го прикажува американското знаме се вее на ветрот, додека во позадината се слуша детски хор, кој ја рецитира претседателската заклетва. Премиерата на петтата сезона е закажана за 30-ти мај. Сè уште не е познато кој ќе се придружи на силнаа екипа предводена од брилијантните Кевин Спејси (Kevin Spacey) и Робин Рајт (Robin Wright)

Посетено 248 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!