Инспиративно: Натпреварувачката За Мис Америка Која Нема Рака


Никол Кели е 23 годишната натрпреварувачка за Мис Америка која е родена без лева подлактица. Како и да е, таа не се срами од својот хендикеп, туки ведро и со ентузијазам си ја слави различноста. Ниту во еден момент од животот не помислила да се откаже од соништата поради вродената аномалија. Делува инспиративно!


Посетено 721 пати