Никогаш

Никогаш не му верувај…

jamaika_majkatiitatkoti
Пријателе мој. Никогаш не му верувај на човек што не стои мирно на сопствената химна. Што не купува цигари. Што не си ги гледа сопствените деца. Што лаже од хоби. Што не сака луѓе. Што мрази животни. Што презира успешни. Што искористува немоќни. Што не знае кај е Јамајка. И најважно. Никогаш не му верувај на човек што ја моча даската на сопствената wc шолја.
Гол човек, 2005…
Посетено 7.266 пати