Неверојатно откритие на група доктори од Медицинскиот факултет Скопје


Неверојатно откритие на група доктори од Медицинскиот факултет Скопје.
Цироза на јетра најчесто започнува со зборовите Живели или На здравје!!!

ФБ статус: Зоран Антиќ

Посетено 5.007 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!