Непушачиве се радуваат дека сеа алиштата, кожата и косата не им мирисале на цигари

giphy
А, шо толку агресивни овие непушачиве шо се радуваат дека сеа алиштата, кожата и косата не им мирисале на цигари, демек сеа ќе се перат, бањаат и заплакнуваат еднаш месечно?..или се радуваат шо вртат со колите триесет круга во радиус од сто метри да купат јабуки, цитрони и пробиотска храна, а имаат по три мобилни у секое уво, додека го држат бебето у скут?..или никад не мијат руки после ве-це пошто никотин ставале у течниот сапун?..а бе ајде, збогум здрав разум!..али агресивно, молим те..

baner-latte-595

Посетено 4.724 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!