Немојте да ме труете со здрав живот!


Пушењето убива
а умираат и непушачите.
Алкохолот е штетен но
и непијачите се смртни.
Тревата не ја легализираат
оние на кои најмногу им треба.
Здрава храна, рецепти за долговечност…
ништо не есапам.
На што се должи твојата младоликост? –
ме прашуваат постојано.
На нездравиот живот – им кажувам отворено.
Јал-не јал, пушел-не пушел, пиел или не,
никој не ја измамил смртта.
Затоа, оставете ме да си ги цепам
моите отрови а вие трујте се со здравје!
Се гледаме за некое време, во Бутел!
Кој стигне последен, вика тура за сите!

Посетено 2.279 пати

Attack on Titan Season 3 (Dub) (https://crunchyrollfree.com/m/W2az) Episode 12 at Crunchyroll crunchyroll trial 30 day

Watch Death Note (Dub) Episode 34 at website https://animeflix.nl animeflix my hero academia