Малку Познат Факт: Покахонтас И Годините

5-то одделение

КОГА СЕ ЗАПОЗНАЛА СО ЏОН СМИТ, ПОКАХОНТАС БИЛА САМО 11 ГОДИНИ, А ТОЈ 28


ЗАКЛУЧОК:

ПЕДОФИЛИЈА, ПЕДОФИЛИЈА НАСЕКАДЕ.


Посетено 4.713 пати