Ќе напуниш четириесет и кусур, па ќе почнеш со ботокс и филери

Ќе напуниш четириесет и кусур, па ќе почнеш со ботокс и филери и на крај ќе завршиш како да те цртало дете од прво одделение…

Posted by Kiril Kolemisevski on Friday, February 9, 2018

Посетено 599 пати