Него кажи и ти на баба, си најде ли ти некој мајстор?


 

-Него кажи и ти на баба, си најде ли ти некој мајстор?
-Бабо, веќе 7 години сум мажена!
-Ццц, само смислуваш некакви изговори!!!

Посетено 530 пати