Не Постои Начин На Кој Би Можеле Да Помогнат Молитвите За Париз

[fblike]moli se za paris_majkatiitatkoti

Не постои начин на кој би можеле да помогнат молитвите за Париз. Наместо да се молиме, да ги уклучиме мозоците против религискиот примитивизам и фанатизам!

Posted by Stefan Markovski on Saturday, November 14, 2015

Посетено 1.403 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!