Не можеш да го смениш светот, но можеш животот на некое бездомно куче или маче!

Денеска е роденденот на сите бездомни миленици, по тој повод, за вас подготивме посебна галерија.

Најдовме бројни фотографии од напуштени миленици, пред и по вдомувањето. Сами уверете се во моќта на посвојувањето.

И само едно ќе кажаме: Не постои лошо куче, туку само лош газда!

Галеријата содржи 100+ фотографии… А, тоа беше само дел од она што можвме…

Посетено 475 пати