Го блокирав Клод Лелуш, што ми е гајле што е славен

NikoBanerTel_Web

Клод Лелуш ми пиша во инбокс,
ми снимил специјално клипче ко за мене
за мојов роденден
Го гледам клипов… ме мафта овој, одамна е снимено
-Клод ај не ме зезај ова е од твојон филм Les Uns et les Autres
seen
-Клод?
seen
-а бе не се глупирај гледам дека има „seen“
-seen
-е да знаеш скар сум ти
-seen
Го блокирав, што ми е гајле што е славен

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/prikaski-za-mali-deca/zoki-panker/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од истиот автор[/button]

Посетено 694 пати