Боље да се ожениш со стара мома од село отколку со млада скопјанка

Young beautiful woman in the hayloft in the village

 

Посетено 20.407 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!