Наскоро – нов македонски роман – Исповеди на еден Психотичен Ум

По долги ноќи трагајќи по инспирација, неколку серијали од раскази и еден заеднички, необјавен крај кој дава НСЗ на три приказни низ призмата на една малку поинаква перцепција се роди и романот првенче на авторот Владимир Ристевски со наслов „Исповеди на еден Психотичен Ум”.

исповеди---тизер-клуб

Во текот на наредниот период ќе ги објавуваме расказите од еден од серијалите кои го носат истиот тој работен наслов тука на Мајка Ти и Татко Ти се до промоцијата на романот која би требало да се случи нешто пред овогодинешниот Саем на книгата.
Следете не’ и очекувајте секојдневни раскази, а во меѓувреме уживајте во селекција од најинтересните цитати од расказите.
Посетено 1.055 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!