Најубавите работи се бавни и сигурни

poleka no sigurno_majkatiitatkoti

Денес случајно сретнав пред банкомат еден дедо кој чекаше негов внук после мене во редот. Додека вадев пари, тој гласно…

Posted by Iskra Jovanovska on Monday, August 31, 2015

Посетено 1.453 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!