Најстарите сестри близначки

[fblike]
Флоренс Дејвис и Гленис Томас се најстарите нераздвојни сестри близначки. 


Двете најстари нераздвојни сестри близначки. Ги преживеале двете светски војни, поминале низ се и сешто. Своето родно село во Јужен Велс не го напуштиле никогаш. Родени се 22-ри ноември 1911-та. Моментално се најстарите сестри близначки. Инспиративно.


Посетено 759 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!