Неколку намени на ретровизорот кај просечната сиромаштија

  1. Истакнување колку сте хардкор верник (закачени крстови, ланци, тракатанци)
  2. Жените за корекција на шминка и фризура
  3. Чистење на остатокот скара меѓу забите
  4. Доманијачување на некој/некоја ако не сте ја забележале во пролаз
  5. Децата да праат дебилни фаци од задните седишта
  6. Да ви истераат очи со долги светла ноќно време
  7. За време на секс, да ја видите и другата страна
Посетено 100 пати