Во целата дешавка има многу губитници, ама дефинитивен победник има само еден. (Видео)

Во целата дешавка има многу губитници, ама дефинитивен победник има само еден. Гледајте до крај.

 

Во целата дешавка со Sasho Tasevski има многу губитници, ама дефинитивен победник има само еден.

Гледајте до крај.

Posted by Petar Kotevski on Monday, January 15, 2018

Посетено 4.835 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!