Најчесто поставувани прашања кога си немажена за време на празниците

54e63bb6-2267-4a94-9a18-3556f01ba357
1. Кога ќе се мажиш?
2. Колку сте сериозни со дечкото?
3. Какви мачки ќе чуваш кога ќе останеш стара мома?
4. Знаеш дека јајниците имаат рок на траење, така?
5. Зошто уште не знаеш да правиш сарми?
6. Што ти фали што нејќат да те земат за жена?
7. Знаеш дека празниците се посреќни кога имаш деца?
8. Зошто немаш деца?
9. Кога ќе имаш деца?
10. Сите другарки ти се омажија, така?
11. Ти тргна со винцето, а?
12. Кога да те запознаам со синот на Мирка од терапија?
13. Зошто не знаеш да испечеш леб?
14. Кога планираш да научиш да готвиш за повеќе од еден?
15. Не ти е тажно да готвиш за еден?
16. Зошто не доаѓаш почесто на гости?
Посетено 1.325 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

Naruto Episode 217

WONDER EGG PRIORITY

Mother of the Goddess’ Dormitory Episode 10 - Uncen

dubbed anime AnimeDao Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone

animedao My Hero Academia Season 4