На жена ти во центар

foto-mkd_majkatiitatkoti

-Еј
-Да
-Слушаш
-Слушам
-Кажи му ма В
-Добро
-За она со А
-Да
-Дека ќе му го дадам во Карпош
-Добро , а на жена му?
-А на жена му во центар.

Посетено 15.458 пати