Може ли некој со фотошоп да ја намести Ајфеловата кула под мојот прст?

Ај нека ја фотошопне некој фоткава…please


Погледнете што се случува кога ќе побара те на интернетда ја фотошопираат вашата фотка од одмор

Посетено 18.744 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!