Може ли некој со фотошоп да ја намести Ајфеловата кула под мојот прст?

Ај нека ја фотошопне некој фоткава…please Погледнете што се случува кога ќе побара те на интернетда ја фотошопираат вашата фотка

Прочитај повеќе

ANIMEFLIX animeflix anime: SK8 the Infinity Episode 12

AnimeTV google anime tv: Hunter x Hunter (https://animetv.cc/m/VZR) Episode 148