Малку познат факт: Последните зборови на Боб Марли


Последните зборови на реѓе-иконата Боб Марли:
”СРЕЌАТА СО ПАРИ НЕ СЕ КУПУВА” 

 НАПОМЕНА: 

“БОБИ, ДА НЕ ЗАБОРАВИМЕ: ТРЕВАТА СЕ КУПУВА СО ПАРИ”


Посетено 5.998 пати