Марија Јаневска: “Еве го клипчето кое ме расплака, ме наежи и ме насмеа во исто време”

[fblike]Цако докажа дека неговите генетски абнормалности не го спречија по секоја цена да заврши регуларен факултет и да биде на исто рамниште со сите нас.
cako-govornik_majkatiitatkoti

Денес сакам да ве застанам сите вас велики билдеришта и фраеришта што едвај средно упишале и да ви кажам дека ова е Цако…

Posted by Marija Janevska on Tuesday, March 22, 2016

Посетено 15.789 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!