Малку Познат Факт: Оргазмот И Хероинот

Слична доза допамин


Мозокот при оргазам лачи иста количина на допамин
како под дејство на хероин


 ЗАКЛУЧОК:

ЕТЕ ЗОШТО СМЕ ЗАВИСНИ ОД МАСТУРБИРАЊЕ!


Посетено 6.804 пати