Малку Познат Факт: Креветите И Осаменоста

Хроничната осаменост може да предизвика инсомнија
lonely-bed[fblike]Ако поминуваме повеќе време во кревет, можеби сме осамени. Истражувањата велат дека осамените луѓе поминуваат повеќе време во кревет, иако не можат да заспијат. Осаменоста, исто така, може да предизвика инсомнија која исто не тера на лежење иако имаме нарушен сон.


ЗАКЛУЧОК

СПОРЕД ТЕКСТОТ ПОГОРЕ, СИТЕ НИЕ СМЕ ОСАМЕНИ!

Посетено 3.170 пати