“Vans” патики, фармерки и карирана кошула…СВАШТА!

vans cura
Преска кај Стопанска Банка видов средношколка у Vans патики, фармерки и карирана кошула. Идеше ми се да и застанам и да и кажам: ”Де ако сакаш не се занасај ногу, оди облачај некоја хеланка со зебра, тигар или сличен енимал принт, нашминкај се како бугарска пејачка и нацуцли таа уста како сите нормални девојчиња у градо!!”
Свашта.

Посетено 26.418 пати