Малку познат факт: Кои мажи имаат повеќе секс

Посреќен брак и повеќе секс

Истражувањата покажале дека мажите што помагаат во домашните обврски имаат посреќен брак и повеќе секс.


ЗАКЛУЧОК: Ова истражување сто посто го вршеле жени!

 

Посетено 7.884 пати