Македонија полни 27 години…мало потсетување, тоа е за месец дена

Џими Хендрикс, Џенис Џоплин, Џим Морисон, Курт Кобеин, Еми Ваинхаус…починаа на 27 години.

Да не зборам пред рака, Македонија полни 27 години…мало потсетување, тоа е за месец дена.

Posted by Кројачот од Панама on Monday, August 6, 2018

Посетено 885 пати